Om os

Firmakaproning

Deltag i en af de helt store begivenheder ved roklubberne Ved Verdens Ende i Sønderborg.

Få dine kolleger og måske chefen med til noget sjovt: kom ud at ro imod mange andre firmaer, institutioner, sportsforeninger, gadeforeninger, kort- eller ølklub fra det sønderjyske område.

Hyg dig med andre virksomheder, institutioner eller foreninger. Hyg dig med kolleger. Nyd en team konkurrence som fører dig og dine kolleger og medarbejder tættere. Få din chef med.

Efter kaproningen er der præmieoverrækkelse samt udtrækning af lottogevinster.

Der bliver roet i fire-årers inrigger både med styrmand i følgende klasser: 

  • Damer, Herrer og Mix (2 damer og 2 herrer) - Holdet skal blot stille med 4 mand

Roklubberne sørger for styrmand og træner. Der trænes 3 gange af 1½ timers varighed i ugerne op til kaproningen.

Vi håber, du har lyst til at tage udfordringen op med dine kolleger. Tilmeld direkte på www.firmakaproning.dk/tilmeld - udfyld tilmeldingsskemaet med et sjovt hold navn. Når dit hold er tilmeldt, kan du logge ind på hjemmesiden for at booke træningstid på Aktivitetskalenderen. Det koster kun kr. 1250,- pr. hold at deltage. Holdet er først endelig tilmeldt, når firmakaproning har modtaget betaling.

Efter kaproningen er der præmieoverrækkelse samt udtrækning af lottogevinster.

Der er præmier til de vindende hold i alle 3 klasser. Der er også præmier til det bedste udklædte kapronings hold. Endvidere er der præmier til de hold der ”Tog den med ro....” i finalen. Præmie er der naturligvis også til det bedste heppekor/supporter hold. Der serveres kolde fadøl og grillpølser sætter et punktum for en dejlig dag.


Der er ingen grund til at betænke sig på, tilmeld dit hold allerede i dag. Inviter venner, kolleger, familie og chefen til at heppe på dig og dit hold.


Der kan købes mad og drikkevarer i RoBar Caféen til gode priser.

*Der må ikke medbringes drikkevarer inden for det afspærrede publikumsområde - Husk! roklubberne vil gerne tjene en skilling på disse varer til klubkassen.


Vi håber at se dig og dit hold til en af de helt store begivenheder ved roklubberne Ved Verdens Ende i Sønderborg.

Firmakaproning arrangeres af Sønderborg Roklub 

Tag kontakt hvis du er i tvivl!

Har I spørgsmål, eller ønsker I blot at komme i kontakt med os - så er I mere end velkomne til at henvende jer via vores kontaktformular, direkte på mail, eller ved at på vores nummer: +45 21 65 35 75

Henvend jer i dag hvis I har spørgsmål eller andet?