Sponsor

Bliv sponsor for Firmakaproning

Firmakaproningen er blevet en rigtig stor succes, med et stort antal deltagere fra mange forskellige virksomheder, institutioner og foreninger fra hele Lokalområdet.

Den store succes har gjort Firmakaproning kendt i området som en fantastisk aktivitet til fremme af samarbejde og teambuilding blandt medarbejderne.

I sammenhæng med Firmakaproningen vil vi give jer en oplagt mulighed for at vise, at her er I med, I gør noget for jeres medarbejdere og er et godt og attraktivt sted at være ansat.

Firmakaproning er et samarbejde mellem Sønderborg roklub og Deutcher Ruder-Verein Germania. begge hjemmehørende i flotte omgivelser ved Verdens Ende.

Deltagende hold pr. år ca 25-40 hold, svarende til ca 200 medarbejdere fra lokale virksomheder, institutioner, foreninger og kommune.

På dagen for kaproning er der mellem 300-500 besøgende i løbet af dagen.

Klubben er veldrevet med 151 medlemmer, i alle aldersgrupper. Vi har en ungdomsafdeling som vinder medaljer i jyske og nordiske mesterskaber. En afd. for vores universitets roere, samt en meget aktiv afdeling for arbejdsdygtige i alderen 25-60 år og en meget aktiv pensionist afdeling, som består at aktive, som har været drivkraften i roklubben i mange år.

Fælles for alle i roklubben er, at man er der, fordi det giver : Fællesskab og oplevelser, team-ånd, sundhed & motion, styrkelse af krop og sjæl.

Se vores forskellige sponsor pakker nedenfor.

Tag kontakt hvis du er i tvivl!

Har I spørgsmål, eller ønsker I blot at komme i kontakt med os - så er I mere end velkomne til at henvende jer via vores kontaktformular, direkte på mail, eller ved at på vores nummer: +45 21 65 35 75